Ajoneuvojen hinaus, ojastaveto ja ovenavaukset ripeästi Sastamalasta käsin

Ota yhteyttä

Auton ovet lukossa ja avaimet hukassa? Odottaako romuautosi poisvientiä? Hinaus Jari-Antero Oy:n asiantunteviin palveluihin kuuluvat hinauspalvelun lisäksi muut hyödylliset palvelut tiellä liikkujalle, esimerkiksi ajoneuvon oven avaaminen, kun avaimesi ovat hukassa tai järjestelmä on vikatilassa. Hoidamme mielellämme puolestasi myös välivarastoinnin, erilaiset kuljetukset, tuontiautojen ja työkoneen kuljetukset sekä romuautojen noudot ja hävittämiset. Palvelemme yksityisasiakkaitamme ja vakuutusyhtiöitä joustavasti pitkin Pirkanmaata aina Sastamalasta alkaen.

Yhteystiedot

Hinaus- ja kuljetuspalvelut, ojastaveto, oven avaus sekä varastointi

Toimimme tiiviissä yhteistyössä Autoliiton kanssa ja tarjoamme kattavan hinaus- ja kuljetuspalvelun Pirkanmaan seudulla. Tutustu palveluvalikoimaamme.

Ajoneuvonhinaus

Ajoneuvojen hinauspalvelu 24 h

Kun matkallasi sattuu yllättävä tilanne, autamme sinua kellonajasta riippumatta. Soita 24 h palvelevaan numeroomme 040 700 9596, niin tarjoamme sinun tarpeitasi parhaiten palvelevan ratkaisun nopeasti osaavan henkilöstömme ja nykyaikaisen kalustomme avulla. Jottet jäisi matkan varrelle, kalustomme toteuttaa niin hinaukset, ojasta vedot kuin ajoneuvon nostamiseenkin liittyvät toimenpiteet.

Siirtokuljetukset

Siirtokuljetukset työkoneille ja tuontiautoille

Tarvitsetko kuljetusapua työkoneellesi? Kuljetamme kätevästi niin traktorit, kevyet kuorma-autot, henkilöautot kuin moottoripyörätkin kalustomme avulla. Palvelemme myös mielellämme tuontiautojen kuljetuksessa, jolloin tarvittaessa hoidamme kuljetuksen satamasta omalle pihallesi asti.

Romuauton nouto, hävittäminen ja romutustodistukset

Kun ajoneuvosi ei ole enää turvallinen ja sen huoltaminen ei ole taloudellista, on aika hankkiutua eroon vanhasta autostasi. Monesti auto päätyy koristamaan oman autotallisi tai pihan nurkkaa turhan pitkäksi aikaa. Me huolehdimme romuauton noudosta ja hävittämisestä puolestasi. Saat itsellesi todistukseksi toimenpiteestä myös romutustodistuksen.

välivarastointi

Välivarastointi

Tarjoamme välivarastointia niin vakuutusyhtiöiden kuin yksityisasiakkaidenkin käyttöön. Tilamme on käytettävissä vakuutusyhtiöiden lunastamien ajoneuvojen välivarastoksi, romuautojen varastointiin tai väliaikaiseksi säilytyspaikaksi ajoneuvollesi, jonka haluat itse noutaa esimerkiksi kauempaa tapahtuneen ostotapahtuman jälkeen.


Ovenavauspalvelu Sastamala

Ovenavauspalvelu

Auton ovien avausta tarvitaan kiireesti silloin, kun avaimet ovat yllättäen kadoksissa, ne ovat jääneet lukitun auton sisälle tai ajoneuvolukituksen kanssa ilmenee ongelmia. Ammattilaisina meillä on keinot ja työvälineet, joilla auttaa sinua myös auton lukkojen avaamisessa. Ota yhteyttä palvelevaan numeroomme, niin autamme sinut taas matkaan.