Käynnistysapu nopeasti ja ammattitaitoisesti Viljakkalassa, Sastamalassa, Hämeenkyrössä ja Ikaalisissa

Apuvirta Sastamala, Hämeenkyrö ja Ikaalinen

Akun apukäynnistys 24 h joka päivä

Kun auto ei käynnisty, apuvirta herättää akun eloon. Hinaus Jari-Antero Oy rientää avuksesi ripeästi silloin, kun auton akku on tyhjä. 24 h päivystys takaa sen, että saat nopeaa palvelua ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Ympärivuorokautisen päivystyksen ansiosta pääset jatkamaan matkaasi viivytyksettä, vaikka menopelisi hyytyisikin akun takia tien sivuun. Tarjoamme autoilijoille apuvirtaa Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ikaalisten alueella sekä muualla Pirkanmaalla. Kun tarvitset autoosi virtaa, soita meille!

Hinausauto auttaa kaikkia autoilijoita

Hinauspalvelumme tarjoaa lisävirtaa kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Olipa kyseessä mopo, henkilöauto tai kuorma-auto, me hoidamme auton apukäynnistyksen turvallisesti ja ammattitaitoisesti. Käynnistysapu kannattaa aina tilata ammattilaiselta, joka osaa antaa lisävirtaa niin, ettei toimenpide vahingoita akkua tai esimerkiksi auton elektroniikkajärjestelmää. Etenkin uudemmissa autoissa akun lataaminen itse käynnistyskaapeleilla on usein huono ratkaisu – auton uusi elektroniikka vahingoittuu herkästi, vaikka käynnistyskaapelit olisivatkin kytketty oikein. Yleensä vahinko aiheutuu virtapiikeistä, jotka hajottavat herkkiä ohjausyksiköitä. Sen vuoksi monet valmistajat kieltävätkin auton käyttöohjeissa akun lataamisen itse käynnistyskaapelien avulla.

Miksi auto ei käynnisty?

Kun auto ei lähde käyntiin, voi syynä olla rikkinäinen tai tyhjä akku. Esimerkiksi kovilla pakkasilla akun varaustila laskee ja tyhjenee nopeammin kuin lämpimällä säällä. Akku myös latautuu hitaammin kylmässä säässä, joten lyhyiden ajomatkojen aikana akku ei ehdi latautua tarpeeksi, kunnes auto ei enää käynnisty ollenkaan. Akku voi olla tyhjä myös siksi, että jokin virtalähde on jäänyt vahingossa päälle, mikä on kuluttanut akun loppuun.

Kaikki hinauspalvelut yhdestä paikasta

Hinaus Jari-Antero Oy on monipuolisesti palveleva hinausliike, josta saat kaikki tarvitsemasi hinaus- ja kuljetuspalvelut. Apuvirran lisäksi palveluihimme kuuluu muun muassa auton ovien avaus, ojasta veto, ajoneuvojen välivarastointi, työkoneiden ja tuontiautojen siirtokuljetus sekä romuautojen nouto, hävittäminen ja romutustodistukset.

Mikä on hinauspalvelun hinta?

Kaikki palvelumme hinauspalvelusta apukäynnistykseen hinnoitellaan samalla periaatteella. Hintaan vaikuttavat ajetut kilometrit sekä palveluun käytetty aika, minkä perusteella lopullinen hinta määräytyy.

Soita ja tilaa apukäynnistys!

Jos auton akku on tyhjä, kutsu meidät paikalle. Tarjoamme ajoneuvoihin apuvirtaa Sastamalan, Hämeenkyrön ja Ikaalisten alueella sekä muualla Pirkanmaalla. Päivystämme 24 h vuorokaudessa, joten tavoitat meidät mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Soita ja tilaa auton apukäynnistys!